Kanapada köögiviljadega
RETSEPT:
500g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
1 väike lillkapsas
3 keedetud porgandit
1 paprikas
100g Tere merevaik murulauguga
maitsestamiseks soola, pipart ja peterselli
kaunistamiseks spinatit
100g või
õli
VALMISTAMINE:
Lõika lillkapsas, porgandid ja paprikas väiksemateks tükkideks ja pane pannile praadima (Mina kasutasin lõigatud külmutatud porgandeid). Kasuta köögiviljade praadimiseks võid, see annab hea järelmaitse. Maitsesta köögiviljad vajatusel soola ja pipraga ning lisa natuke peterselli.
Samal ajal kui lõikad köögivilju, lõika kana väiksemateks tükkideks ning pane pannile koos õliga praadima. Lisa maitse järgi soola.
Nii köögiviljade kui ka kana praadimine võiks samal ajal toimuda, kuid see pole kohustuslik, sest köögiviljade praadimisega läheb vähem aega, kui kanaga.
Kui kana valmis, lisa merevaik kana hulka ning sega. Serveerimisel improviseeri. Näiteks mina panin köögiviljad taldriku keskele ja ümberringi kana merevaiguga ja kaunistuseks veel ümberringi spinatit.
Kogu toidu tegemisega läks mul aega ligikaudu 1 tund, kuid ma arvan, et kel kord selle toidu tegemine käpas, sellel läheb valmistamine natukene kiiremini. Minul läks köögiviljade pesemise ja lõikamisega juba pool selle valmistamise ajast. Minu arvates tuli mul see väga hästi välja esimese korra kohta. Toit maitses sama hästi nagu ema oleks selle teinud.
Vivian
Kommentaarid
Postita kommentaar